085 - 580 41 60

Opslagruimte nodig in Schiedam?

Opslagruimte nodig in Vlaardingen?

Op zoek naar opslagruimte voor het stallen van uw caravan, uw motor of uw oude meubels? In de buurt van Vlaardingen verhuren wij tegen zeer scherpe tarieven opslagruimte. Al vanaf €1,40 per week huurt u bij ons een unit. Wij beschikken over units van veel verschillende formaten, zodat u nooit meer betaalt dan nodig is. Woont u in Vlaardingen of in de regio Vlaardingen en zoekt u opslagruimte? Wij verzekeren u schone, droge en goed beveiligde ruimtes.

Contact voor opslagruimte

Maak gebruik van het gemak en stal met een gerust hart uw goederen in onze ruimtes. Voor meer informatie over de prijzen en formaten van opslagruimte in de buurt van Vlaardingen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor telefonisch contact kunt u bellen met 085 - 580 41 60. Of geef uw wensen door via het contactformulier hiernaast en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Schiedam en omstreken

Hoofdvestiging