085 - 580 41 60

Opslagruimte nodig in Schiedam?

Beveiligde opslag in Schiedam

Heeft u ruimtegebrek? Dan is het huren van een opslagunit de oplossing. Hoewel de meeste mensen denken dat dit veel geld kost, is dat niet altijd het geval. Wij verhuren beveiligde opslag, tegen zeer scherpe prijzen. Zo huurt u bij ons al een opslagruimte vanaf 1,40 euro per week. Wij zitten door heel Nederland en wij hebben ook een vestiging bij u in Schiedam. Zoekt u extra opslagruimte in Schiedam? Zoek dan niet verder en maakt een afspraak met ons. Wij laten u graag onze beveiligde opslag in Schiedam zien en wij geven u kosteloos een vrijblijvende offerte. Wij hebben een laagste prijsgarantie, wat inhoudt dat wij de goedkoopste opslag bieden van heel Nederland.

Hoe werkt het?

Als u vandaag nog contact met ons opneemt, kunt u meteen toegang krijgen tot uw beveiligde opslag in Schiedam. Uw opslagunit is beveiligd door middel van een elektronisch alarmsysteem en een branddetectiesysteem. Onze vestiging in Schiedam is verder voorzien van camerabewaking en er lopen surveillanten rond. U kunt uw eigendommen bij ons met een gerust hart achterlaten! Onze beveiligde opslag in Schiedam is ook ’s nachts veilig: wij hebben 24-uurs beveiliging.

U kunt al uw goederen bij ons in Schiedam stallen. Van vertrouwelijke documenten tot uw tweede auto, bij ons kan het allemaal. Wij hebben speciale particuliere, maar ook zakelijke beveiligde opslag. Daarbij bieden wij nevendiensten zoals opslagproducten (archiefkasten, dozen) en een transportservice. Bel ons nu op 085 - 580 41 60.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Schiedam en omstreken

Hoofdvestiging