085 - 580 41 60

Opslagruimte nodig in Schiedam?

Archiefopslag in Schiedam?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor archiefopslag in Schiedam. Heeft u belangrijke documenten of zakelijke goederen waar u een opslagruimte in Schiedam voor zoekt? Bij ons kunt u opslagunits huren tegen de laagste prijzen, wij werken namelijk met een laagste prijsgarantie. Al vanaf €0,49 per strekkende meter per maand huurt u al archiefopslag in de regio Schiedam. U bepaalt zelf voor welke periode u de archiefopslag huurt en welke inhoud de opslagunit heeft. Zo betaalt u nooit teveel.

Neem contact op voor archiefopslag

Onze units voor archiefopslag in Schiedam zijn in verschillende groottes te huren, van 1m3 tot 120m3! Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat uw spullen veilig worden opgeslagen, want wij werken alleen met de beste beveiliging. Alleen u heeft toegang tot de archiefruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of het direct huren van archiefopslag in Schiedam. Bel daarvoor naar 085 - 580 41 60 of vul het contactformulier hiernaast in.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Schiedam en omstreken

Hoofdvestiging