085 - 580 41 60

Opslagruimte nodig in Schiedam?

Motorstalling in Schiedam

Naast reguliere opslagruimte in Schiedam bieden wij ook motorstalling aan. Woont u in de binnenstad van Schiedam en heeft u geen plek om uw motor te stallen in de winter? Wij bieden verwarmde, droge en schone motorstalling aan in Schiedam en in de omgeving van Schiedam. Deze stalling is speciaal ingericht voor motorstalling en is tevens voorzien van stopcontacten. In de maanden oktober t/m april staan uw motoren veilig bij ons in Schiedam. U kunt bij ons kiezen voor verschillende typen motorstalling:

– Budget: met andere motoren in één ruimte
– Comfort: voor één motor
– Comfort +: Eigen ruimte voor twee motoren

Voordelen van motorstalling

Er zitten verschillende voordelen aan onze motorstalling in Schiedam in de koude maanden. Het is beter voor de motor om in een droge, verwarmde ruimte te overwinteren. Daarnaast is uw motor bij onze stalling altijd goed beveiligd. Wij bieden motorstalling in Schiedam tegen zeer scherpe tarieven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? U kunt ons bereiken via 085 - 580 41 60. Of vul het hiernaast weergegeven contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Schiedam en omstreken

Hoofdvestiging